Online fórum a szentendrei hév agglomerációs szakaszának felújításáról

Online fórumot szervez a Budapest Fejlesztési Központ (BFK) a H5 szentendrei hév agglomerációs szakaszának felújításáról 2022. február 17-én, csütörtökön. Ezen a fórumon meg lehet ismerni a külső szakasz (Budakalász–Szentendre) fejlesztési terveit. Az eseményen résztvevők elmondhatják a véleményüket és kérdéseket is feltehetnek a beruházással kapcsolatban. A H5-ös Szentendrei hév fejlesztésének I. ütemében az agglomerációs szakaszon komplex pályarekonstrukció történik, ebből adódóan lehetőség nyílik a szerelvények sebességének a növelésére is. Budakalász, Pomáz, valamint Szentendre esetében egyedi megjelenésű, akadálymentesített állomásokat tervezünk, az állomások és környezetük teljes egészében megújul, a további megállóhelyeken, úgy, mint Lenfonó, Szentistvántelep, Pannóniatelep pedig egységes arculatú típusmegállók kialakítása várható. A teljes vonalra akadálymentesített peronokat tervezünk, megújul az utastájékoztatás, valamint nagyszámú B+R és P+R férőhelyek kiépítése várható.  A H5-ös hév fejlesztésének távlati vízióit szintén ismertetjük a jelenlévőkkel.

A H5-ös szentendrei hév felújításának témájában ez lesz a második online fórum, korábban a H5 hév budapesti szakaszának felújításáról 2021.11.17-én tartottunk online fórumot.

A csütörtöki online fórum 17:30-tól kezdődik. A csatlakozáshoz szükséges linket a fórum oldalán az esemény napján tesszük közzé.
Előzetes regisztráció nem szükséges.

Kedves Látogató!

Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával elfogadja az adatvédelmi szabályzatot.

Kedves Látogató!

Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával elfogadja az adatvédelmi szabályzatot.

Skip to content