Elindult a társadalmi egyeztetés a budakeszi buszsávról

A Budapest Fejlesztési Központ a társadalmi egyeztetés keretében elindítja a lakossági igényfelmérést. Töltse ki 2021. június 8. és 2021. július 5. között a szakaszos budakeszi buszsávról szóló kérdőívet és ossza meg velünk a véleményét, meglátásait!

A kérdőívet az alábbi linken érheti el:  Kérdőív a budakeszi buszsávról

A tervezett fejlesztés fenntartható közlekedési alternatívát kínál nem csak budakeszi polgárainak, de Páty, Telki, Budajenő és a környék többi településének mindennapjait is megkönnyítheti. A térségben jelenleg kapacitásuk határán működnek a közlekedési útvonalak. A szakaszos buszsáv kialakítása, a csúcsidőben is kiszámítható autóbuszos közlekedés és a kapcsolódó infrastruktúra (P + R, B + R parkolók, dinamikus forgalomirányítási rendszer) kiépítése megoldást jelenthetnek majd a Zsámbéki-medence közlekedési problémáira.

A Budapest Fejlesztési Központ számára kiemelt jelentőséggel bír, hogy minden érintett bevonásával történjen a tervezés és a szakértők elképzelései mellett a lakók, közlekedők mindennapi tapasztalatait is hasznosítsa. Ezért szeretnénk felületet biztosítani az érintetteknek, hogy elmondhassák véleményüket, várakozásaikat és ezeket felhasználva a végeredmény a lehető legtöbbünk számára legyen a mai elvárásoknak megfelelő, jól használható és kényelmes.

Töltse ki a kérdőívet és mondja el a véleményét!

Ha még több részletet szeretnének megtudni a tervezett fejlesztésről, akkor látogassanak el a BFK standjához a III. Budakörnyéki Sörfesztiválon június 18-án délután, és vegyenek részt 16:00-kor kezdődő közösségi helyszínbejáráson is!

Kedves Látogató!

Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával elfogadja az adatvédelmi szabályzatot.

Kedves Látogató!

Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával elfogadja az adatvédelmi szabályzatot.

Skip to content